Brezik (Zavidovići)

PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA KUĆI NENE FATIME HODŽIĆ

Aktivnosti na izgradnji kuće neni Fatimi Hodžić iz Brezika (općina Zavidovići) počele su u maju 2022. godine, a polovinom jeseni  već se privode kraju. Udruženje Dobročinstvo u Bosni i Hercegovini, osim  što je učestvovalo u izgradnji kuće, obavezalo se da će pomoći i u nabavci prostirke, peći na čvrsto gorivo, električne peći, ormara, komode, oluka kao i drugih stvari neophodnih za pristojan život u novoj kući.

HVALA svima koji su pomogli da nena Fatima dobije novi dom: koordinatoru projekta Fahri Bajriću, načelniku Općine Zavidovići Hašimu Mujanoviću, Feridu Hodžiću, Ibrahimu Bajriću,  Mirnesu MrkonjićuEdinu, Indiri i Sifetu Pašiću, te firmama GlobusMujić i Ekor-komerc.

Ukupna vrijednost radova je veća od 40.000 KM.

Fahri Bajriću, koordinatoru ovog humanog projekta, na posljednjoj sjednici Upravnog odbora Dobročinstva uručena je i prigodna zahvalnica. Njegov doprinos u realizaciji spomenutog projekta uistinu je bio izuzetno značajan. Čvrsti, jaki i uporni ustrajavaju i ostaju do kraja u realizaciji i najtežih projekata. Takav je i naš  neumorni Fahro. Čestitke njemu, ali i svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta.